Gi tilbakemelding

Her kan du gi tilbakemelding vedr. "Allsanghjelpen" etter at du har tatt CD platene i bruk, eller du kan gi tilbakemelding vedr. nettsidene og Allsanghjelpen generelt - også om du ikke har kjøpt platene.

Hva synes du om prosjektet?

 

Til dere som har kjøpt "Allsanghjelpen", og tatt den i bruk:

  • I hvilken sammenheng brukes "Allsanghjelpen" hos dere?
  • Hvordan fungerer "Allsanghjelpen" ?
  • Er "Allsanghjelpen" til inspirasjon, hjelp og nytte?
  • Dekker Allsanghjelpen deres behov for hjelp til sangene i forsamlingen?
  • Vil du anbefale Allsanghjelpen til andre?
  • Eventuelt andre kommentarer eller tips til potensielle brukere av "Allsanghjelpen"

 

 

  Del denne siden med dine bedehusvenner

 

 

Antall innlegg: 6

Ditt navn:

Din e-postadresse:

Din hjemmeside:

Din melding:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

28.11.2015 20:20:04 - Olav Bråtane, E-postadressen vises ikke

Jeg skulle ønske det hadde vært mulig å få kjøpt bare mp3 CD'en, gjerne bare til nedlasting.

14.02.2015 10:51:01 - Berit Tørnby, E-postadressen vises ikke

Hei og TUSEN HJERETLIG TAKK for rask sending!!! Jeg driver å hører igjennom noen av sangene, og det jeg hører, er flott! Du har lagt ned et formidabelt arbeide her (flower) virkelig til å ta av seg hatten for. Jeg vet litt om hvilken innsats som må ligge bak denne utgivelsen. Det er fin variasjon av instrumenter igjennom versene på sangene, noe som fremhever teksten og som gjør at det ikke blir "kjedelig". Jeg gleder meg stort til å ta i bruk denna musikken på Bedehuset :) :D
Til deg som ser detta og lurer på om det er noe for deg og din forsamling: kom igjen, det er verdt hver krone!
Detta her er noe jeg har savna i mange år! Det letter oppgaven som møteleder noe enormt å vite at det blir musikk uansett om man får pianist eller ikke.
Ønsker deg, Magne, Guds rike Velsignelse :) (flower)(flower)

Svar: Hei igjen. Det var en hyggelig tilbakemelding, og den varmet godt. Når jeg hører at det er til hjelp for noen, er dette den beste betaling for utført arbeid. Tusen hjertelig takk, og lykke til med bruken av "Allsanghjelpen":)

27.10.2014 08:57:55 - Svein Arne Bakke, E-postadressen vises ikke

Takk for allsanghjelpen. Den er til god hjelp for oss i Pinsemenigheten Zion de gangene vi ikke har noen som kan spille i møtene. Men desverre har vi rotet bort oversikten over sangene på CD-ene. Lurer på om du kan skaffe oss en nyinnholdoversikt for CD-ene. Nå sliter vi litt med bruken. Med hilsen Svein Arne Bakke, Pinsemenigheten Zion-Bryne. Kanskje du kan sende meg en innholdsfortegnelse på e-post?

Svar: Hei. Takk for tilbakemelding. Fint at dere har hjelp av "Allsanghjelpen" Ny oversikt sendes.:) Vennlig hilsen Magne Tangen

22.01.2014 07:44:11 - Torgeir Wadseth, E-postadressen vises ikke

Hei der.
Om jeg ikke har helt galt tenker jeg at du er en som gikk på Birkeland Folkehøyskole eller Staffeldtsgt bibelskole? I såfall gikk vi sammen, tenker jeg. Hyggelig at du jobber med musikk. Jeg bor i Tveit og jobber hos kirkesjefen i Kr.sand. Lykke til med ditt arbeid:-)
Torgeir

Svar: Takk for det. Jo, jeg gikk på Staffeldtsgt. bibelskole høsten 1980. Kan ikke huske navnet ditt nå, men hyggelig med en tilbakemelding. Håper Allsanghjelpen blir til hjelp for mange:D Er det noen i ditt område som kan tenkes å ha bruk for dette hjelpemiddelet, er jeg takknemlig om det kan gjøres kjent for dem. Ha det bra, og Guds velsignelse over ditt arbeid. Magne

19.10.2013 14:17:57 - E-postadressen vises ikke

Venter med spenning på musikken, de vil bli brukt alle steder der vi er tilstede. MEN, jeg ser ikke noe sted at det er kopieringsforbud,er det tillatt å kopiere ?

Svar: Rettigheter-Kopirettigheter-åndsverkslov ALLE utgivelser, enten det er CD-utgivelser, bøker eller noter har opphavsrettigheter. Dvs. at åndsverksloven gjelder og det er kopirettigheter på en original. Man har i prinsippet lov å lage en egen sikkerhetskopi (til eget bruk) for å ikke ”slite ut” originalen, men i det øyeblikk man gir denne bort, har man brutt loven, og det regnes som ”piratkopiering” og er straffbart. De som selger originalene har inngått avtale med forvaltere som tar vare på de som eier rettighetene til åndsverket. Dette gjelder også for "Sanghjelpen" som har avtale med NCB om denne utgivelsen. Lykke til med CD-pakken, "Allsanghjelpen". Håper den blir til nytte, glede og velsignelse i den sammenhengen du står i. Magne Tangen

16.08.2013 21:44:35 - Daryl Olson, E-postadressen vises ikke, bethlehemoutlookblogspot.com

Mange takk for alle sanger. De har gi oss alle en gave.